A legjobb az ellenfeszültség-növelők fölött

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy foglalkozik a stresszes munka igényeivel, vagy csak nem volt elég alvó tegnap este, előfordulhat, hogy szüksége van egy energiahatékony termékre, hogy segítsen a nap folyamán. Sajnos, annyi lehetőség van a piacon, hogy csak kitalálni, hogy mit kell tennie, lehet fárasztó is. Természetesen a lehetőségek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet az íz, az összetevők, a költségek és így tovább. Mivel az energiamegtakarító összetevők befolyásolják a központi idegrendszert, tiszteletben kell tartani a dózisokat, és használat előtt konzultáljon az orvosával.

Kávé

Lehet, hogy nem gondol a kávéra, mint “a számláló energia-megnövelt”, de pontosan ez az. A kávé a koffeint tartalmaz. A kávé olcsó és széles körben elérhető, így a legjobb választás. A kutatások azonban azt mutatják, hogy a kávé nem feltétlenül a legjobb választás, ha bizonyos betegségei vannak. Az American Journal of Clinical Nutrition 2006. októberi tanulmányából kiderült, hogy növelheti a vérnyomást, és kockázatot jelenthet a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatával járók számára. Ráadásul a kutatók, akiket J. A. Greenberg vezetett, megjegyezték, hogy a kávé növelheti a cukorbetegség kockázatát.

DynaPep Energy Micro Shot

A DynaPep Energy Micro Shot-ot az energiatakarékosságnak tartották, amely a 2009-es Screaming Energy Drink Awards díjában a legnagyobb energiát szolgáltatta. Screaming Energy szerint ez az 1 oz. A “mikro-lövés” napi energiát biztosít mindössze 2 kalóriával. A potenciál miatt a DynaPep figyelmeztet arra, hogy több mint kettőt vegyen be naponta. Ez a termék csak 80 mg koffeint tartalmaz, de 2-amino-4-metil-hexán-hidrokloridot is tartalmaz, amelyet dimetil-amil-aminnak is neveznek, ami a Dimethylamylamine.com magyarázata egy erős stimuláns, amely utánozza az adrenalint. A DynaPep figyelmezteti a készítmény szedését, ha Ön terhes, szoptató, magas vérnyomás vagy cukorbetegségben szenved.

Lo-Carb szörnyeteg

A Lo-Carb Monster olyan szénsavas energiaital, amely az eredeti Monster Energy ital alacsonyabb kalóriatartalmú változata. Ez az ital 10 kalóriát tartalmaz 8 oz-nál. Kiszolgáló, és értékesített 16-oz. kannák. Ahelyett, hogy magas energiatartalmú cukrot, mint más energiaitalokat tartalmazna, a Lo-Carb Monster mindössze 3 g cukrot tartalmaz adagonként. A cukor helyett a Lo-Carb Monster a koffein, a taurin és a ginzeng segítségével támaszkodik az energia biztosítására.

5 órás energia

Az 5 órás energia lehet egy kényelmes megoldás az Ön számára, mert ez egy 2-oz méretű. Mint egy nagy ital. Ez hordozhatóvá teszi, és nem tart sokáig. Az 5 órás energia cukormentes és 4 kalóriát tartalmaz lövésenként. Mint sok energia kiegészítés, az 5 órás energia koffeint tartalmaz, hogy növelje az energiát, de tartalmazza a taurin, tirozin és fenil-alanin aminosavakat is. Magában foglal továbbá nagy mennyiségű B-vitamint is – beleértve a B12-vitamin javasolt napi adagjának több mint 80-szorosát.