A legjobb recumbent álló kerékpárok

Áttekintés

A recumbent kerékpárok sokkal kényelmesebb utazást kínálnak, mint a hagyományos kerékpárok, mert Ön ül egy székben, és lábainál ül előtted. A Galt Home vásárlási útmutató azt mondja, hogy a helyes kerékpár jó edzésének kulcsa az ellenállás, amelyet pedálozás közben érez. A olcsóbb kerékpárok feszítőöveket használnak, míg a drágább modellek csendesebb, következetesebb mágneses ellenállást használnak.

Alacsonyabb árú recumbensek

Ha állandó kerékpárt keres, és nem szeretne egy vagyont költeni, nézze meg, mit tud Schwinn kínálni. Két rekonstruált kerékpár a Schwinn-től jó értékelést kap a Galt Home, a Consumer Reports magazin és a Consumer Search webhelyen. A Galt szerint a Schwinn 230 Recumbent Bike és a Consumer Search egy “legjobb” szavazatot ad. A Consumer Reports szereti a Schwinn 231-et, amely a Schwinn 230 frissített változata. A kerékpárok 16 ellenállást és különböző edzésprogramokat kínálnak. A Galt Home szerint az utazás csendes, és a kerékpárnak “elegendő tulajdonsága van anélkül, hogy túlhaladna az elektronikus doo-dads-n.” Ezek a Schwinn modellek 2010 júliusában 377 dollárról 450 dollárra értékesítettek.

Középkategóriás visszaesők

Ha valami többet szeretne egy fitnesz központú minőségi kerékpárhoz, és nem bánja, hogy kicsit többet költ, fontolja meg a Spirit XBR25 modellt. Ez a recumbent kerékpár a Consumer Reports legjobb vásárlása körülbelül 1200 dollár. Az ergonómia, az edzésterv, az egyszerű használat, az építés, a szívfrekvencia-figyelő és a biztonság szempontjából kiváló minősítést kapott az egész fórumon. Ez magában foglalja a mellkaspántos szívritmus-figyelőt is. Az Lifecycle R3 és a SportsArt C520R szintén nagyra értékelték, de körülbelül 2000 dollárba kerülnek. A LifeCore Fitness 900RB a negyedik helyen szerepel ebben a magasabb árú kerékpárcsoportban, de körülbelül 1000 dollárért kerül forgalomba. A kerékpár vásárlásakor a Consumer Reports azt javasolja, hogy kipróbáljon valamit a boltban, és ügyeljen arra, hogy állítsa be a kerékpárokat úgy, hogy az ülés kényelmes legyen, és a pedálok jól illeszkedjenek a lábadhoz. A kerékpárok eltérő felhasználói magasságban és súlytartományban vannak.

Luxus recumbensek

A Galt Home hívja a Star Trac Pro Recumbent Bike-t, a “kerékpár királyát”. A 24 800 $ körüli listaáron ez a kerékpár nem az alkalmi felhasználók számára készült. A Galt Home azt mondja, hogy az alkalmi kerékpárosok valószínűleg nem értékelnék teljes mértékben ezt a kerékpárt, de a szenvedélyes kerékpárosok élvezni fogják a Star Trac számos funkcióját. Vannak 20 ellenállási szintjei, 11 edzésprogramja és egy kartámasz az ülésen, hogy megakadályozza a vállat. A Galt Home megjegyzi, hogy a Star Trac “felülmúlja az elvárásait” és esetleg motiválja Önt, hogy keményebben dolgozzon.