A legmegfelelőbb élelmiszerek tárolására vészhelyzet esetén

Abban az esetben, ha vészhelyzet keletkezik, minden háztartásnak legalább három napos élelmiszerellátást kell biztosítania, javasolja a Szövetségi Vészhelyzeti Ügynökséget (FEMA). Vegye figyelembe családja szükségleteit és preferenciáit, hogy megtudja, milyen élelmiszereket kell megvásárolnia ahhoz, hogy hosszú távon tartsa fenn a sürgősségi ellátását.

Az élelmiszerboltban számos olyan konzervdoboz van, amely készen áll enni, és nagyon tápláló, például zöldség, bab, leves, tonhal, chili és pörkölt. Ezek az elemek több hónapig tárolhatók. Ne felejtse el ellenőrizni a lejárati dátumokat, és cserélje ki a tételeket, miután elfogyasztotta azokat, amelyek közelednek azokhoz a dátumokhoz, amelyek lejárnak.

Győződjön meg róla, hogy száraz áruk vannak a vészhelyzetben. A porított tej keverhető vízzel. A zabpehely, a búzaliszt és a cukor egyéb kapcsok, amelyekkel sütőipari termékeket készíthet. Az ömlesztett árukat meglehetősen olcsó áron lehet megvásárolni és vészhelyzetben tárolni. Tartsa ezeket az élelmiszereket vízmentes tartályokban.

A FEMA javasolja néhány kényelmes étel tárolását, mint például a kávé, a kemény cukorka és a csokoládé. A komfort ételekkel való erõsítés erõsítheti a szeszesitalokat vészhelyzetben.

Lehet, hogy különleges erőfeszítéseket kell tennie az energiaszintjének magas szinten tartása érdekében, ezért bőséges fehérjével és rostanyagával tegye fel a készleteket. A mogyoróvaj, a granola bárok és az ösvény keverékét az UGA Család- és Fogyasztástudományi Főiskola ajánlotta.

Ne felejtse el tárolni olyan speciális tárgyakat, amelyekre szükség lehet. Ha baba van, akkor a por alakú dobozok jónak lenni, még akkor is, ha szoptatnak. Azok a cukorbetegek, akik bizonyos ételeket és kiegészítőket fogyasztanak, meg kell tartaniuk azokat. Az idős emberek, akik étkezési étrendkiegészítőt használnak, fel kell állítaniuk.

Konzervek

Száraz jó tűzőkapcsok

Kényelmes ételek

Magas energia tételek

Speciális tételek