Sport táborok csomagolási listáját

Ruházat

A sporttáborok lehetőséget nyújtanak a sporttudás és a technika fejlesztésére. A más városokból származó új barátokkal való találkozás mellett néhány legjobb edzőből is tanulhat. Egyes sporttáborok több napot vagy hetet is igénybe vehetnek, amihez felszerelést, felszerelést, ruházatot és személyes tárgyakat kell csomagolni. Csomaglista létrehozása segíthet mindent megjegyezni, amire szüksége van.

Személyes tárgyak

A ruházat a sporttáborok listáján szereplő legfontosabb elemek közé tartozik. Noha a listát az időjárás és az idő függvényében kell módosítani, az alapvető szükségleteid több pár sportruházatot tartalmaznak, például rövidnadrágot, zoknit és pólót. Ha a tábor kívül lesz, fontolja meg a sweatpants, a könnyű zakó, a hosszú ujjú ing és az eső kabátot. Hozd el a pizsamát, extra zokni, extra fehérnemű és szandál. Ha a tábor után egy társas összejövetel vagy bankett van, lehet, hogy csomag ruhát kell csomagolni.

Felszerelés

A személyi tételek közé tartoznak naponta használt elemek, például fogkefe, fogkrém, testápoló, borotva, dezodor, borotvakrém és szappan. Egyéb elemek lehetnek hajápolási termékek, például hajspray, hajzselék és sampon. Ezeket a tételeket kozmetikai táskában vagy Ziploc táskában rendezheti.

Ágynemű

A sporttáborok listáján fel kell tüntetni a sporthoz szükséges felszerelést. Néhány tábor extra felszereléssel rendelkezik, de jó ötlet a saját felszerelés csomagolására. Ha például labdarúgó táborban vesz részt, csomagolja be a nyakpántot, a vállvédőt és a sisakot. A baseball és a softball táborok, hogy egy kesztyű, nyakkendők, csúszó rövidnadrágot és egy denevér.

Az alvás módja a sporttábortól függően változhat. Egyes táborokban alszol egyet a kollégiumi kollégiumokban, és másokban egy fogadó családdal vagy egy szállodában maradsz. Hozd a megfelelő szálláslehetőséget. Függetlenül attól, hogy az alvó elrendezésben, érdemes lenne saját párnádat hozni.