Suboxone elvonási tünetek

Áttekintés

A Suboxone az opioid-függőség orvosi kezelésére előírt gyógyszer. Általában a tablettát a nyelv alá helyezzük, amíg fel nem oldódik. A Suboxone valójában két gyógyszer kombinációja: a buprenorfin az opiátok kivonási tüneteinek csökkentését szolgálja, és a naloxon ellensúlyozza az opioid hatásokat, amikor a hatóanyagot horkolják vagy befecskendezik, ezzel visszatartva a visszaéléseket. A Suboxone maga is előfordulási tünetekkel jár. Továbbá, a Suboxone szedése valóban kiváltó tüneteket okozhat azokban, akik vesznek rá, miközben további opioidokat szednek, vagy azokban, akik az eMedTV szerint más opioidok leállítása után túl hamar elkezdik szedni a Suboxont. Továbbá, ha beadják, a Suboxone súlyos elvonási tüneteket okozhat.

Fizikai tünetek

A Suboxone, a buprenorfin fő összetevője önmagában opiát, azonban hosszú hatású, és nem termel olyan intenzív magasságot, amelyet más ópiát gyógyszerek tesznek. Az opiát elvonási tünetei együtt járhatnak a Suboxone-kezeléssel, ha a beteg nem megfelelően elválik a gyógyszerből. A Suboxone használatát kísérő gyakori kivonási tünetek közé tartoznak a hasmenés, szorongás, láz, tüsszögés, orrfolyás, libaturkolat, kóros bőrérzetek, például bizsergés és zsibbadás, hányás, émelygés, fájdalom, merev izmok, gyors szívverés, remegés, izzadás, remegés és álmatlanság . Ezek mind az ópiát gyógyszerek tipikus elvonási tünetei, beleértve a heroint is.

Viselkedési tünetek

Az opiát-gyógyszerek, köztük a Suboxone kivonásának nyilvánvaló jelei magukban foglalják a viselkedésbeli változásokat is. Például az egyén aggódhat, vagy akár megszállott is lehet, ha többet kap a gyógyszerből. A Suboxone-nak nagy a potenciálja a visszaélésszerű gyógyszer. Azok, akik kivonulnak tőle, szélsőséges kábítószer-kereső magatartást, például orvosi bevásárlást és / vagy bűnöző magatartást vehetnek igénybe, hogy többet kapjanak az Anasthesia Assisted Medical Opiate Detoxification Inc.

Pszichológiai tünetek

Néhány ember, aki kilép a Suboxone összetevőből, a buprenorfin pszichológiai tüneteket tapasztal. Ezek a tünetek magukban foglalhatják a hallucinációkat, például látni, hallani és érezni a dolgokat, amelyek nincsenek ott.