A legjobb diétás reggeli gabonafélék

Teljes

Ha a reggeli a nap legfontosabb étele, akkor a megfelelő gabona kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet egész nap elvégez. Sok reggeli gabonát forgalmaznak a gyerekek számára, és cukrozott pelyhekkel, csokoládéval borított zabkal vagy marshmallow bitekkel vannak betöltve. Ha fogyni szeretne, a desszertszerű gabona az utolsó dolog, amit akar. Ehelyett keresse meg a teljes gabonákból készült gabonákat, nagyon kevés cukrot és rostot, hogy töltse ki. Alacsony kalóriatartalmú gabonafélék segítenek létrehozni a súlycsökkenéshez szükséges kalóriahiányt, de gondosan ellenőrizze a kiszolgáló méretet.

Fiber Egy eredeti brazíliai gabona

Ask Men szerint a Total by General Mills az egyik legegészségesebb gabonafélék. Összesen lehet hatékony része a diéta, hiszen csak 97 kalóriát tartalmaz adagonként, 1 g zsírral és 5 g cukorral. Kérdezd meg a férfiakat, hogy a Total is teljes gabonafélékből készül, és alacsony a koleszterinszintje. Összesen szálas és egyéb tápanyagokat is tartalmaz, beleértve a B6, B12, C és E vitaminokat, valamint ásványi anyagokat, például kalciumot, vasat, folsavat és cinket.

Kashi Mighty Bites

A diéta szakértője, Lisa Lillien szerint a diétás diéták közül a legelső gabonaszelet a Fiber One Original Bran. Amint azt a név is sugallja, ez a gabona rengeteg szálat tartalmaz, 14 g adagonként. Mivel a rost segít a teljes érzésben, a Fiber One logikus választás a diéták számára. Lillien megjegyzi, hogy a Fiber One adagonként csak 60 kalória van, de a kiszolgáló mérete csak fél csésze. Sok más gabona is egy csésze méretű. A Fiber One Original Bran Cereal 1 g zsírt tartalmaz adagonként és cukormentes.

Post aprított búza

Szerintem Pizzát ettem, a Kashi Mighty Bites a legjobb alacsony kalóriatartalmú gabonafélék között a táplálkozás és az ízlés tekintetében. Egy csésze Kashi Mighty Bites 120 kalóriát tartalmaz, 5 g cukrot és 3 g rostot. A gabonafélék 1,5 gramm zsírt és 5 g fehérjét tartalmaznak adagonként. A Kashi Mighty Bites különféle vitaminokkal és ásványi anyagokkal rendelkezik.

cheerios

Dr. Diana Mirkin szerint a Post’s Shredded Wheat jó választás a diéták számára nem csak azért, mert tartalmaz, hanem azért is, hogy mi nem. Ha megpróbálja lefogyni, Mirkin azt javasolja, hogy elkerüljék a gabonaféléket szárított gyümölcsökkel, finom szemcsékkel és részlegesen hidrogénezett olajokkal. Az aprított búza nem tartalmazza az összetevőket, és teljes kiőrlésű gabonákból készült is. Az aprított búza 160 kalóriát tartalmaz adagonként, 6 g rostot és 5 g fehérjét. A gabonának nincs cukor és 1 g zsír adagonként.

Ask Men szerint a Cheerios egy másik egészséges gabona. Ez azért van, mert a Cheerios adagonként 111 kalóriát tartalmaz, mindössze 2 g cukrot és 4 g rostot. Kérdezze meg a férfiakat, hogy a Cheerios valamivel több nátriumot tartalmaz, mint a többi gabonafélét, de azt állítja, hogy vitaminokkal és ásványi anyagokkal és csak 2 g zsírt tartalmaz adagonként.