A legjobb kenőcsök a gyógyító vágásokhoz

Mostanában mindenki vágást vagy bőrfoltot kap. A nyugtató krém vagy kenőcs kézben tartása általában elegendő a kisebb bőr sebek kezelésére. Számos termék áll rendelkezésre, mindezt különböző összetevőkből készítik. És mindezek nagyszerűek a nagyobb méretű vágások gyógyításához, amelyek nem igényelnek öltéseket.

A cink-kenőcs a Drugs.com szerint a régi vágási kedvencek kedvelik a vágásokat, kopásokat, bőrirritációkat és pelenka kiütéseket. A cink-kenőcs csövekben – sima, nem kenőcsként – vagy pelenkaöblítő krémekben és egyéb elsősegély-krémekben kevert.

A Familydoctor.org antibiotikus krémet vagy kenőcsöt használ fel a vágások és kopások kezelésére. Próbálja ki a Neosporin, a Polysporin vagy az Ultra Mide termékeket, amelyek mindegyike élelmiszer- és gyógyszerboltokban érhető el. Ezek a kenőcsök azt mondják, hogy megvédik a baktériumok felszívódását. Segítenek az ecsetelés csökkentésében is.

Az E-vitamin olaj közvetlenül a vágást segítő eszközökön gyógyul, és segít megelőzni a hegesedést, mondja EarthClinic.org. Csak csípje be a cső hegyét egy tűvel és szorítsa rá a felhordásra.

Egy másik kedvenc kezelés, amely megnyugtatja és meggyógyítja a kisebb bőrirritációkat és vágásokat, az A & D kenőcs. Az A & D kenőcs tartalmaz vitaminokat.

A kortizon kenőcsök segítenek csökkenteni a gyulladást, megvédeni a fertőzést és meggyógyítani a legtöbb bőrhúzódást, vágást és irritációt. A kortizon kenőcs különböző erősségű. A magasabb hatékonyságú gyógyszerekre van szükség.

Cink kenőcs

Antibiotikum kenőcsök

E-vitamin olaj

A & D kenőcs

Kortizon kenőcs

Aloe Vera gél

Az Aloe vera gél kiváló gyógymód, jelentette a EarthClinic.com. Bőrproblémák gyógyítására, hűvös és nyugtató hatású. Használható égési sérülések és napégés, valamint nyílt sebek esetén. Vásárlás az aloe vera gél palackokban, vagy ha van egy aloe vera növénye, csak vágj le egy darabot a húsos levélről, és adj egy kicsit kicsit.

Az Aquaphor Healing Kenőanyag védi a bőrt és fokozza a természetes gyógyulást. Kiváló a repedezett, száraz vagy kopott bőrre, apró darabokra és égésekre, érzékeny bőrre és bőrirritációkra a lézeres kezelések és a sugárkezelés terén.

A jó szamaritánus gyógyító kenőcs hatóanyagait egy nyugtató lanolin alapba keverik, amely védi a bőrt és elősegíti a gyógyulást. Ez a salve hatóanyagai közé tartozik: a cink-oxid, hogy megvédje a törött bőrt és az oxikolin-szulfátot a fertőzés megelőzése érdekében.

Aquaphor gyógyító kenőcs

Jó szamaritánus gyógyító kenőcs

A tioszinamin egy hosszú név egy figyelemre méltó termékért. A tioszinamin egy homeopátiás gyógyszerkészítmény és egy kenőcs is, amely hegesedést gyógyít. Régi és új hegeken dolgozik, és idővel teljesen kiküszöböli őket. Ajánlott és áttekinthető a MotherNature.com webhelyen, és elérhető a Washington Homeopathic Products webhelyen online.

Thiosinaminum kenőcs