A legjobb dolog, amikor megvan az influenza

Áttekintés

Az influenza influenzavírus okozta légúti megbetegedés. Az amerikai népesség öt-húsz százaléka éri le az influenzát évente, míg 200 000 ember található a kórházban a fertőzés komplikációi miatt, a Centers for Disease Control és Prevention szerint. A vakcinák minden évben rendelkezésre állnak, hogy segítsen megvédeni az influenzától, de ha az immunrendszer meghibásodik, bizonyos élelmiszerek segíthetnek Önnek az influenza elleni küzdelemben.

Próbálja ki a BRAT étrendet

A BRAT diéta a banán, a rizs, az almásszalonna és a pirítós betűszó, melyek mindegyike jó választás, ha hányingert, gyomorhurutot és / vagy hasmenést szenved. Joanne Larsen AsktheDietitian kijelenti, hogy ezek az ételek, valamint italok, mint például a forró tea és az almalé, segítik a hasmenést. Mind a banán, mind az alma a pektin forrása, egy oldható rost, amely segít a vizes székletnek szilárdabbá válni.

Cserélje ki az elveszett testfolyadékokat

A hányás egy tünet, amely az influenzát kísérheti, bár gyakoribb a gyermekeknél, mint a felnőtteknél, az FluFacts.com szerint. A hányás leküzdéséhez ne hagyjon legalább egy órát az utolsó incidensről. Ilyenkor kortyolgasson 2 uncia vizet vagy valamilyen szénsavas, citromhéj-italt, amely lapos. Ha ezek leállnak, 15-20 percenként próbáljon ki egy másik italt. Néhány óra múlva kezdjen hozzá több italt, például gyümölcslevet, forró teát, gyümölcslevet vagy italokat, leveslevet és jello-t. Ezek segítenek pótolni az elveszett testnedveket, anélkül, hogy felborulnád a gyomrot.

Tegye fel a csirke levest

A csirke levest természetbeni penicillinnek hívják, az ivillage.co.uk szerint. Segíthet az orrdugulás tisztázásában, és könnyű módja annak, hogy megkapja a zöldségeket, amelyek szükségesek az immunitás növeléséhez. Hozzáadhatod a sárgarépa, a burgonya és a squash bitjeit. A gyógyító erejének növeléséhez adj hozzá egy cayenne borsot. A Fitness magazin szerkesztői szerint a kapszaicin a porban segíti a nyálkahártyát a tüdejében és az orrjáratban.

Érje el a gyömbér gyökerét

A friss gyömbér gyökér, az ivillage.co.uk szerint, segíthet mind a láz, mind a folyamatos köhögés csökkentésében. Ahhoz, hogy saját gyömbéres teát készítsen, egyszerûen két evõkanál friss gyömbért lazítson egy kávésszûrõbe, majd öntsön rá egy pohár forró vizet. Hagyja 10 percig meredek, majd kortyoljon.

A fokhagyma kiválóan csökkenti az influenzavírást és az influenza elleni szereket néhány különböző okból. Először is tartalmaz alliint, amely a mellkasi torlódást küzd. Másodszor, ez egy csodálatos forrása az antioxidánsoknak, amelyek segítenek megsemmisíteni a szervezetben lévő szabad gyököket, amelyek károsítják a sejteket.

Próbálja ki a fokhagymát