A legjobb kalóriaégető edzések

Áttekintés

Hány kalóriát éget egy adott edzés során az Ön testtömegétől, testzsír százalékától és az anyagcsere sebességétől és az intenzitás mértékétől függően változik. Például, ha átlag kalóriatisztaságot adunk meg egy 130 fontért. Egyéni, akkor kevesebb kalóriát kell becsülnie, ha 130 lb alatti, és több kalóriát éget, ha több mint 130 fontot mér. Több kalóriát is éget, ha izmos és sovány, és következetesen magas anyagcserét fejlesztett ki erő edzés. Fontos megjegyezni azonban, hogy több erőfeszítést teszel egy edzésre, annál több kalóriát fog égetni ebben az időben.

Nagy intenzitású kalóriaégők

A legjobb kalóriatartályok közül néhány a természetben nagy intenzitású lesz, ami bizonyos fokú aerob vagy kardiovaszkuláris kondicionálást igényel. A kerékpározás óránál nagyobb, 20 mérföldnél nagyobb versenyszámnál éget körülbelül 944 kalóriát óránként egy 130 fontért. személy. Vegye le ezt a sebességet kissé mérsékelten 12-14 mérföldre óránként, és még mindig éghet 472 kalóriát egy órán belül. A fedett csoportos kerékpárosok óránként becslések szerint 600-800 kalóriát égetnek fel, ami az egyik legjobb égési hely egy beltéri stúdióórának. A kerékpározás előnye az alacsony ütemű edzés, amely könnyebb az ízületeknél a nagy hatású tevékenységekhez képest, mint például a futás: bár a futás egy nagy hatású gyakorlat, ami részben oka annak, hogy magas kalóriatartalmú égési sebesség : A szervezet több energiát (kalóriát éget) használ, amikor el kell osztania a leszállás időtartamát. A nyolc perces mérési ütemben egy órán keresztül 738 kalóriát éget el óránként, ha 130 lb, és legfeljebb 1078 kalóriát használ, ha közelebb van a 190 lb. -hez. A kilencperces mérföldnél kissé lassabb futás még mindig 649-es égési sérülést okoz 949 kalória / óra., A másik a legjobb kalória-égő tevékenységek futnak fel a lépcsőn. Becslések szerint 885 kalóriát éget óránként egy 130 fontért. Egyéni, ez komoly versenyző. Figyelembe véve ezt a tevékenységet, akkor egy kis pihenőidőt adsz minden egyes alkalommal, amikor lefutsz a lépcsőn, nem feltétlenül olyan intenzívnek tűnik, mint a futás vagy a kerékpározás következetes ütemben, azonban mindenképpen izzadni és égetni a kalóriákat.

Fitneszközpont edzés

A fitneszközpontokban a legjobb kalóriaégető edzések egyike a csoportos fitness osztályok. Részben az oktató motivációjának köszönhetően, amely arra késztet, hogy keményebben dolgozzon, mint önmagáért, és részben a tényleges formátum miatt, az alábbi osztályok nagy kalóriatartalmú égők. Kickboxing: Ez az osztály a box- Mozgó lábmunka, harcművészi stílusú kicking és sportkondicionáló fúrók egy sportos edzéshez. A becslés szerint 590-865 kalóriát egy óránként egy órára növelve növelheti a kalóriatartalmát, ha nagyobb hatású mozdulatokkal, vagy kisebb kalóriatartalmú égő hatással csökkentheti az alacsony hatású változatokat. Példa lenne a hagyományos ugrókra a nagy hatású vagy váltakozó lábcsapokra az oldalra, az ugrás helyett kisebb ütközésre. Boot Camp: A Boot Camp stílusosztályok egy osztályon belül számos mozgást kevernek, és egy oktatótól függően különbözőek lehetnek. egy másik. Azonban a legtöbb boot camp osztályok kombinálják az intenzív mozdulatokat, mint például az ugrás, a futás, a gimnasztika, a pattanások, a guggolás és a tüdő egy nagy kalóriatartalmú éget körülbelül 600 900 kalória egy óra osztály.

Égő kalória otthon

Néhány legjobb kalóriatüzelő tevékenység történhet otthonában is. Például egy ugrókötél egy órában 590 kalóriát éget egy 130 lb.person-on alapulva, és a kocogás helyben 400-500 kalóriát képes óránként elégetni. Ha a lépcsőn felfelé és lefelé történő ugrálást, a kötélkört és a kocogást 30 percen át helyezi el, otthoni edzésre lenne szüksége, amely óránként körülbelül 300 kalóriát éget, vagy 600 kalóriát óránként. A testmozgás nem vonzódik hozzá, a háztakarítás és a kertészkedés is kalóriát éget, és természetesen edzés lehet. Bár általában alacsonyabb kalóriát égetnek el, mint a céltudatos fitnesz tevékenységek, még mindig mozgás közben kalóriát égetnek. Az általános háztartási és kertészeti mozgások 200-300 kalóriát óránként elégetnek, így növelheti az ütemét, ha keményebb munkákat ad hozzá, vagy gyorsabban dolgozik. Például a mulcsos zacskók vontatása hozzá fog járulni a kalóriatartalmához, ahogyan felfelé és lefelé felmászni egy létrán a pókhálók tisztítására a mennyezetről.