Az edzőteremben használható legalkalmasabb gépek

Leg Press

A tornák tartalmaznak egy gépet, hogy minden elképzelhető izomot a testedben dolgozzon. Az ötlet az, hogy mindenkinek nyújtsunk valamit, és a lehető legtöbb ember igényeit elégítsük ki, hogy hajlandóak legyenek fizetni a tornaterem tagságáért. De nem minden edzőterem lábát érdemes időt szakítani. Tartson távol a belső és a külső combaktól. Az izmokat a leghatékonyabb testsúlygyakorlatokkal dolgozzák ki, ezért összpontosítsanak a multi-joint vagy a nagy izomcsoportok fejlesztésére, amikor a labdákat az edzőteremben használják.

Lábgerinc

A lábprés a négysők, a combnyeregek és a kopoltyúk együttesével működik együtt. A guggolás ugyanazokat az izmokat méri, mint a mag, és arra kényszeríti a szervezetet, hogy stabilizálja a felemelt súlyt. De a guggok nagyobb technikát igényelnek, és nagyobb sérülésveszélyt tesznek ki, ha helytelenül történik, mint a lábprés. Ezáltal a lábprés ideális a kezdők számára, csak az emelési technikákat tanulni, vagy bárki, aki nagy tömeggel kívánja mozgatni az építőanyagot, viszonylag kevesebb sérülésveszélyt, ha lehetséges, kerülje a ferde lábszárító gépet, mert nagyon könnyű lerakni Túl nagy a hátán, amikor nagy mennyiségű súlyt nyom a gépen. Ha használnia kell a ferde lábnyomot, vagy ha nagy mennyiségű súlyt emel bármelyik lábnyomásra, fókuszáljon a természetes görbe megtartására a gerincén. Az ágyéki tekercs elhelyezése a hátsó kicsiben segít fenntartani a megfelelő testtartást.

Leg kiterjesztés

A gyenge hegek, az egyes combok hátsó részén lévő három izom egy általános izomkiegyenlítés, amely növeli a térdkárosodás és az instabilitás kockázatát. A lábgerinc gép elszigeteli a hüvelykujját, és lehetővé teszi, hogy megerősítse őket addig, amíg nem “felkapnak” a quadricepszel, ahelyett, hogy megerőltetnék az izmok egyensúlyát. Az ExRX.net szerint a hüvelykujjaidnak több mint 56-80 százalékosnak kell lenniük, mint a quadjai, a lakosságtól függően.

A lábhosszabbító gép elkülöníti a négysebességű lábát, a nagy négy izomcsoportot a comb elején. Bár ez az izom gyakran erősebb, mint a hurok az egyensúlyhiány, és nem kell külön erősíteni, a láb kiterjesztése gép még mindig ideális kialakítása meghatározása a négyes. Ha az egyik láb gyengébb a másiknál, akkor a lábkiosztó gépet használhatja arra, hogy egyedileg dolgozhasson a quaden, és segítsen annak fejlesztésében, hogy megfeleljen a másik láb erősségének.