Jelzi, hogy a férje szociopata

Áttekintés

Amikor két ember házasodik meg, fogadalmat tesznek, hogy jobban vagy rosszabbul szeressék egymást, de mi van akkor, ha a “rosszabb” túlságosan elviszi magát? Ha gyanítod, hogy a férjed szociopata, mindenképpen aggodalomra ad okot, valamint a válás alapjait. Bár senki sem tekinthető szociopatának vagy pszichopatának, egy másik fogalom, amelyet szintén használnak, anélkül, hogy egy mentális egészségügyi szakember meghatározta volna, bizonyos nyomokat kereshet annak megállapításához, hogy a gyanúid valóban igazak-e.

Ő fekszik Önhöz

A szakértők szerint a következetes hazudás és csalás a szociopata fő tünete. Sokan hazudnak, de ha a férje valóban szociopata, akkor gondja van, hogy állandóan elmondja az igazságot. Ha hazugsággal fogjátok el, valószínűleg képes lesz arra, hogy beszéljen a bajából. Az igazi szociopaták kontroll és bűntudat nélkül állnak, bár megpróbálhatnak megbánni azokat a problémákat vagy fájdalmakat, amelyeket időről időre okoztak hazugságaik.

Impulzív módon cselekszik

Pszichopatikus szakértő és a “Lelkiismeret nélkül” szerzője Robert Hare azt javasolja, hogy minden pszichopata időnként impulzív módon és gondolkodás nélkül járjon el. “A pszichopaták valószínűleg nem sok időt töltenek egy cselekvési terv előnyeiről és hátrányairól, vagy figyelembe véve a lehetséges következményeket” – mondja. “” Én azért tettem, mert úgy éreztem, hogy “, egy közös válasz.” Azt is javasolja, hogy ez az impulzív természet arra készteti őket, hogy gyakran változtassák meg terveiket, mivel nem túl sokat gondolkodnak arról, hogy a jelenlegi terveik hogyan befolyásolják jövőjüket. Ez magában foglalhatja a háztartásról történő döntéshozatalt, vagy akár pénzt költhet a közös számlájáról anélkül, hogy elszámolná.

Feladja a felelősségét

A szociopaták kevés figyelmet fordítanak a felelősségükre. Azok a férjek, akik kevéssé figyelmen kívül hagyják a gyermekeket, nem fizetnek gyermekellátást, és nem veszik el az otthonukban más feladatokat, és az élet a klasszikus szociopatikus jelek megjelenését mutatja. “A kötelezettségek és kötelezettségvállalások semmit sem jelentenek a pszichopatáknak” – mondja Hare. “Jó szándékaik … ígéretesek a szélen.” Azt javasolja, hogy a rossz hitelnyilvántartás, a gyermeknevelés felépítése, a munkaképesség és a szegény szülői szerepvállalás képtelensége a szociopaták jelei, és más figyelmeztető jelekkel kombinálva azt jelentheti, hogy férjének segítségre van szüksége.

Erőszakos a Times-ban

Bár a szociopaták általában annyira jóak a dolgokról való beszélgetés során, hogy gyakran nem börtönbe mennek, általában erőszakos problémákkal küzdenek. Ha a férje valójában egy szociopata, akkor köteles erőszakos tendenciákat felmutatni. Lehet, hogy megütötte önt vagy gyermekeit a dühben, majd később teljesen bűnbánó és bocsánatkérő percekké válnak. Meg tudja “vallani”, hogy szüksége van segítségre, és azt is mondja, hogy meg fogja kapni, de az igazi szociopatákat nehéz kezelni, és nem nagyon tudják őszintén keresni a kezelést.

Mindezen egyéb dolgok ellenére egy olyan ember, aki valóban szociopata, kötelessége lenni. Hare szerint egy igazi szociopata manipulatív és ravasz. Rendszerint olyan intelligens emberek is, akiknek van módjuk a bajra kijutni, a legtöbbet megkapni, amit akarnak, megjelenhetnek és normálisak. Csak egy mentális egészségügyi szakember képes diagnosztizálni egy szociopátot. Időközben, ha a férje megjeleníti a szociopaták jeleit, akkor a legjobb, ha elmegy az útból, és bátorítja őt, hogy segítséget kérjen a problémájához.

Ő Charmer