A legjobb formulák egy könnyű baba számára

Áttekintés

A bélgála gyakori probléma a csecsemők számára, különösen akkor, ha táplált tápszert adnak. Kelly Bonyata, az International Board Certified Lactation Consultant és a KellyMom.com alapítója szerint a tápszerrel táplált babáknak általában több gázja van, mint a szoptatott babák. Bár a táplált babáknak általában a gázokkal kapcsolatos problémák vannak, vannak olyan képletek, amelyek célja a csecsemők gázának csökkentése.

Enfamil Prosobee

Az Enfamil Prosobee olyan szója alapú csecsemő-tápszer, amelynek nincs tehéntej vagy laktóz. A MedicineNet szerint azok a csecsemők, akik szivacsosak, mert a testük nem képes emészteni a tehéntej fehérjéit, általában előnyösek egy olyan szójalapú formula helyettesítésére, mint az Enfamil Prosobee. A Prosobee segíthet csökkenteni a gázokat néhány csecsemőnél, bár ez nem a megfelelő képlet minden csecsemő számára.

Enfamil Gentlease

A Gentleas egy olyan formula, amelyet az Enfamil hozott létre, amely az igényes és tiszta babák igényeinek kielégítésére szolgál. Tejalapú, bár az Enfamil cég szerint a Gentlease klinikailag bebizonyosodott, hogy csökkentette a gázneműséget néhány csecsemőnél. A vállalat azt állítja, hogy ez azért van, mert a Gentleynak csak a tejtermék-alapú formulákban található laktóz egyötöde van. Dr. Bill Sears, a Kaliforniai Egyetem pediátriai klinikai professzora, Irvine szerint a magas laktózszint egyes csecsemőknél gázt okoz.

Enfamil Nutramigen és Enflora LGG

A Nutramigen az Enflora LGG-vel az Enfamil márka új, csecsemőterméke, amely laktózmentes és szacharózmentes, cukor, amelyet a csecsemők néha nehézségekbe ütköznek. Hidrolizált fehérjéket tartalmaz, amelyek könnyen emészthetők. Az is hipoallergén, és hozzáadott probiotikummal segít az emésztés javításában és a gáz belsejében a bélben. A MedicineNet kijelenti, hogy a Nutramigen egy jó formula azoknak a csecsemőknek, akik nem tudják elviselni a tehéntejfehérjét és a szójatejproteint.

Similac érzékeny

A Similac Sensitive egy speciális csecsemő-tápszer, amely érzékeny csecsemőkre és olyan problémákra terjed ki, mint a kólika, a puffadás, a gáz és a székrekedés. Ez a képlet összehasonlítható az Enfamil márkanévvel. Tej alapú, de különleges típusú szénhidráttal van megtervezve, amely csökkentheti a csecsemőgázt.

A Soil alapú formula, amely nem tartalmaz tejfehérjét, a Similac Isomil Advance jó választás minden olyan allergiás vagy érzékeny csecsemők számára, akik érzékenyek a tehéntejre. Ez hasonlítható az Enfamil ProSobee-hez. A Similac cég szerint a Similac Isomil Advance jó választás arra, hogy csökkentsük a kényelmetlenséget, köpni és gázozni olyan csecsemőknél, akik laktóz intoleránsok, a Medicine Net szerint.

Similac Isomil Advance