A legjobb samponok a finom nyálkás hajhoz

Garnier Fructis erősítő testápoló sampon

A finom haj gyakran csekély, ritka megjelenést kölcsönöz. Ez gyakran a rossz sampon és kondicionáló használatának köszönhető. A hajápolás szakértője, Paula Begoun, a “Ne menj vásárolni a hajápoló termékek nélkülem” című cikk szerzője szerint sok sampon tartalmaz nehéz kondicionáló vagy detangláló anyagokat, amelyek felépülnek a hajadon, és “lusta és nehéz” megjelenést kölcsönöznek. Azonnal nagy mennyiségű eredményre használjon finom hajra szánt sampont.

Herbal Essences Body Envy Volumizing sampon

A Garnier Fructis testnövelő sampont az InStyle magazin szépségszerkesztői választották 2010-es évekig a legjobb hajra. Különböző szabványos térfogatnövelőkkel és gyümölcsökkel vagy gyógynövény kivonatokkal, például ginzengmel készítik, hogy testet adjunk a hajnak, miközben táplálja a szálakat. Daniel Erdman híresség stylistja, a Garnier samponját a magazinra nézve tetszett a “magassághoz és textúrához” a finom hajhoz. A magazin ajánlja a sampon és a kísérő kondicionáló kombinációját a legjobb eredmény érdekében.

Paul Mitchell Lemon Sage Thickening sampon

Sok sampon termék tartalmaz olyan kondicionáló szereket, amelyek csak a már lusta haját mérik le. Nem így van a Herbal Essences termékkel, amely a haját nem törli a szükségtelen lágyítószerekkel. A “Real Simple” magazin a legjobb, költséghatékonyabb samponterméket választotta a finom hajra. Számos növényi kivonat, beleértve a korallvirágkivonatot és a nektarinkivonatot, hozzáadja a haját tápláló vitaminokat.

René Furterer Naturia száraz sampon

Nem olcsó, de megkapod, amit fizetsz a Paul Mitchell sűrítő samponjával. Az “InStyle” magazin a legjobb és finomabb haj samponja. A gyártó sűrítő anyagokkal, hajerősítő panthenollal és aromaterápiás növényi kivonatokkal teszi őket. A magazin a legmagasabb pontszámot adta a “wimpy szálak” felhalmozásához, és tetszett a ragyogást fokozó hatásának is.

A száraz samponok ideálisak abban az esetben, ha fel kell töltenie a hajból a felesleges olajat, amely a finom szálakat lemérheti, de nincs ideje teljes samponozásra. Kevin Mancuso, az “Elle” magazinhoz írt hobbi stylist elmondta, hogy egyik legyengült hajápoló terméke René Furterer száraz samponja, amiről azt mondja, hogy “hajlik” a hajad. A sampon agyagát, szilícium-dioxidot, kukoricakeményítőt és rizsrészecskéket gyorsan felemeli az olaj és a törmelék a hajból és a fejbőrből, hogy tiszta és fényes legyen.