A fáradtság és a túlzott éhség jelei és tünetei

Megmagyarázhatatlan fájdalom

Néha csak dezentál, fáradt és éhes. Azonban képesnek kell lennie arra, hogy megmondja, amikor ezek az érzések éppen az, vagy valami súlyosabb, ami befolyásolhatja az egészségét. A fáradtság és a túlzott éhínség alapvető tüneteinek és jeleinek megértése segít megérteni, hogy mit mond a tested. A krónikus fáradtság szindróma jó példa egy olyan betegségre, amelyről sokat nem tudsz, de ez hatalmas hatással lehet életedre. A túlzott éhség tünetei más állapotokat is utánozhatnak.

Duzzadt nyirokcsomók

A fáradtság tünetei a jelenlegi életmódtól és szokástól függően változnak, de izomfájdalomként definiálhatják, amelyet nem lehet megmagyarázni olyan fájdalom sugárzására, amely úgy tűnik, hogy teste körül utazik megfigyelhető jelek nélkül, például duzzadt ízületek vagy vörösödési területek szerint. Mayo Klinika.

Nem képes koncentrálni

A megjelölés valami, amit láthat vagy érinthet. Az orvosi területen a torokfájás gyakran a fáradtság jele, ha az egészségügyi szolgáltató láthatja a torkát és látja a vörösödést vagy a duzzanatot. Orvosa érzékelheti és érezheti a nyaki nyirokcsomó nyálát, vagy érezheti, hogy a hónaljban elcsípheti őket.

Gyengeség

Nem képes összpontosítani vagy összpontosítani a napi feladatokra vagy felelősségekre, vagy a veszteség vagy hiányosság tapasztalata a memóriájában vagy az érvelési készségekben is tünetek lehetnek a kimerültségnek, valamint az extrém éhségnek.

Emésztési problémák

Az izomgyengeség és az energiahiány tünetei a túlzott éhségnek, melyet a baleseti diétázás okozhat, de azt is jelezheti, hogy metabolikus rendellenesség vagy betegség, mint például a hypothyreosis, az Medicine Online, az orvosok és a laikusok egészségügyi és wellness honlapja számára. A gyengeség vagy az izomfáradtság az izomzavart követheti, vagy a koordináció hiánya vagy az izomszabályozás hiánya.

A hasmenés a szervezet fáradtságának és törzsének jele, amelyhez mellékhatás és hasi fájdalom társulhat. A túlzott éhezés hirtelen súlyvesztést is okozhat. Ha az extrém éhségérzet nem kapcsolódik a gyors fogyáshoz vagy nyereséghez az intenzív testmozgás vagy az érzékeny diétázás miatt, akkor az állapotát az egészségügyi szolgáltatónak értékelnie kell. A Mayo Klinika szerint az émelygés a túlzott éhség időszakát is kísérheti.

Az Ön egyensúlyát a Mayo Klinika szerint a fáradtság vagy az éhség befolyásolhatja. A szédülés eldobhatja az egyensúlyt, és a füledben fájdalmat érezhetsz, ahol az egyensúlyod érezhető. Ön is tapasztalhat olyan látászavarokat, amelyek befolyásolhatják az egyensúlyt és a stabilitást. Az izommerevség megnehezíti a mobilitást. Extrém éhség vagy fáradtság okozhat némi embert, aki elájul.

Mérlegkérdések