A legjobb gyakorlatok, amelyek a derék körüli hüvelykre esnek

Áttekintés

A derék szétvágásakor sokan étkezni fognak. A testsúlycsökkenés egy tényező, hogy csökkentse a derék méretét igényel testmozgást. A font és a hüvelyk elvesztése olyan kihívás, amely kemény munkát és elkötelezettséget igényel, de nem elérhetetlen cél. A derék eléréséhez és a maximális előnyök eléréséhez fontos tudni, hogy milyen gyakorlatok a leghatékonyabbak a hüvelyk elvesztéséhez.

Aerob testmozgás

Az aerob testmozgás kulcsfontosságú eleme a deréktól való hüvelyk elvesztése. A twistek, kanyarok, dörzsölések és egyéb alapvető gyakorlatok nagyszerűek a derék szűkítésénél és tonizálásánál, de semmi sem veszi a centimétereket, mint az aerobik. Ha az emberi test zsírt éget el, akkor minden zsírsejtből húz. Lehetetlen “csökkenteni” egy adott problématerületet. A futás, a kerékpározás, az evezés és az úszás kiváló aerob edzés, de mindaz, ami legalább 20 percig növeli a pulzust a célsebességig.

Side Bends

Az aerob edzésen túl a derékfogyás rendszerének gyakorlata feszesíti és tompítja a derekát, miközben kiló és hüvelyk van. Az egyik legalkalmasabb gyakorlat, amely a derék szűk, oldalirányú kanyar. Állj lábaddal a váll szélességével, és térdeid kissé hajlítva. Helyezze egyik kezét a csípőjére, és tartsa a súlyzót vagy a szabad súlyt a másikban. Kanyarodjon oldalra, és hagyja, hogy kezét a súly a föld felé tartja. Ügyeljen arra, hogy ne mozdítsa a csípőit, hogy a derekad legyen az edzés. Csinálj 20-30 ismétlést, majd váltson oldalra.

Kerékpározás

A kerékpározás egyidejűleg megrázza a gyomrot, miközben kiterjeszti a lábát. Feküdj a földre a kezed mögött a fejed és a térdek hajlítva, mintha készül a rendszeres crunch. Emelje fel a lábát egy “asztali” helyzetbe, térdével meghajlítva, és a sötétedések párhuzamosan a padlóval. Ahogy felemeli a felsőtestet, hogy véget érjen, csavarja a derekát, és vigye a könyökét a másik térd felé. Húzza ki egyenesen a másik lábat, amikor megérinti a másik könyökét és a térdét egymáshoz. Csavarja vissza a közepére, és vigye vissza a lábát az eredeti helyzetébe, majd ismételje meg a másik oldalon. Csinálj 20-30 ismétlést.

Derékbotok

A derék ráncok a hasi izmokat, az oldalsó izmokat, vagy az oblique-ot működtetik. Kezdje a földön fekve, mintha rendszeresen felkészült volna, kezeivel a fejed mögé és térdre hajlott. Hajlítsa a derekát, és tartsa a vállát a padlón. Engedje, hogy a lábad egyik oldalára esik, egyik lábát a földön és a másik láb tetején. Az izmok működéséhez tartsa egyenesen a felsőtestét, és végezze el a szakadást. 20-30 ismétlés után vigye a lábát középre, majd a test másik oldalára, és ismételje meg a gyakorlatot.

A hasi és a ferde izmok megerősítésére használt másik gyakorlat a derék csavar. A padlón feküdj, térddel asztalos helyzetben, tenyéred pedig lapos a padlóhoz. A felsőtestet egyenesen tartva, lassan engedje le a lábát az egyik oldalra, fenntartva a hajlított térd helyzetét. Engedje le a lábát annyira, hogy ne érintse meg a padlót, vagy ne csavarja be a derekát. Egy pillanatra szüneteltesse, majd lassan felemeli a lábakat egy asztali helyre. Szüneteltessen egy pillanatra, és ismételje meg a másik oldalon. Csinálj 20-30 ismétlést.

Derékcsavarok