A legjobb szemhéjat a férfiak számára

Patricia Wexler Intenzív 3 az 1-ben Eye Cream

Bár sok bőrápoló cég a női bőrápolókrémeket a női csomagolás és a virágos illatok felhasználásával forgalmazza, a férfiak szeme körüli bőrre is szükség van védelemre és kezelésre. Szerencsére számos bőrápoló gyártója felszabadította a szemhéjakat, amelyek nyerték a férfi érdeklődésű magazinok és bőrápoló tesztelők dicséretét. Ezek a krémek magukban foglalják az aktuális vitaminokat, bőrt és bőrtisztító szereket, amelyek a Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint segíthetnek a ráncok és egyéb gyakori bőrproblémák leküzdésében.

Garnier Ultra-Lift ránctalanító bőrfeszesítő krém

Ez a Dr. Patricia Wexler által tervezett öregedésgátló krém, a “Férfi Fitness” magazin ajánlja. A magazin dicséretét fejezi ki abban a képességében, hogy javítsa a rossz bőrviszonyokat, beleértve a puffadt zsákokat, a ráncokat és a sötét szem alatti szemkörnyéket. A magazin arról számol be, hogy a rendszeres használat “valójában szigorúbb megjelenést kölcsönöz a bőrének.” A hasznos összetevők közé tartoznak a topikális vitaminok és a páciensek, amelyek hidratálják a sejteket.

Korres Természetes Termékek Ruscus & Gesztenye Férfi Krém SPF 15

A “Consumer Reports” magazin, a Fogyasztóvédelmi Unió hivatalos magazinja Garnier szemhéjat tesztelt és megjegyezte, hogy hatékonyabb, mint sok más versenytársa, amely a gyógyszertár polcain található. Unisex szemkrémként működik, köszönhetően a nem nőies csomagolásnak és a parfümök és illatok hiányának. Ez utóbbi minősége elfogadhatóvá teszi az érzékeny bőrt is. Garnier tartalmaz antioxidánsokat és hidratáló szereket — mindkettő segíthet a ráncok elleni küzdelemben, a Maryland Medical Center szerint.

Isomers R Pur Eyes

A Korres arckrém az egész arcodon használható, beleértve a szemeidet is. A 15-ös fényvédő faktor különösen fontos a szemkörnyékben, ahol a vékony és érzékeny bőr ráncosodhat a nap ultraibolya fényének való kitettség miatt. Dr. David Colbert, a “Men’s Journal” magazinról beszámoló bőrgyógyász, azt ajánlja, hogy a férfiaknak megfelelő ránctalanító kezelést ajánl.

Az Isomers unisex szemkrémet átvizsgálták, és Paula Begoun, a “Ne menj a kozmetikai számláló nélkülem” szerzőjéhez vizsgálja és vizsgálja meg. Megjegyzi, hogy jön létre, hogy kifejezetten csökkentse a szem alatti puffadtság és zsákok. A gyártó magában foglalja a szója antioxidánsokat is. Begoun megjegyzi, hogy két növényi kivonatot általában olyan gyógynövényekként értékesítenek, amelyek “növelik a szexuális motivációkat”. A szemkrémben felszívódó kis mennyiség nem gyakorol tényleges hatást a test többi részére – de a férfiak ezt a tényezőt is érdekessé tehetik.