A kombucha tea előnyei

Áttekintés

Kombucha tea egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, szerint Dr. Brent Bauer a Mayo Klinika. A teát az élesztőből és a gombákhoz hasonló baktériumokból állítják elő. Az élesztőt és a baktériumokat hozzáadjuk zöld vagy fekete teához és cukorhoz, és hagyjuk érni vagy fermentálni. A végtermék számos B-vitamint és ecetet tartalmaz. Sokat használnak, mint a kenyér kenyérindító, néhány Kombucha tea “starter” -et használnak, hogy új tea tételeket készítsen.

Immunrendszer

Úgy gondolják, hogy a Kombucha tea elősegíti az immunrendszer működését és erősségét. Úgy gondolják, hogy a teának nagy mennyiségű antioxidáns tulajdonsága van, amely harcol a szabadgyökök által okozott károkkal, ami sejtkárosodást és pusztítást okoz.

A rák megelőzése

A Kochumba teát elősegíti a rák megelőzésében, mivel immunitást fokozó és méregtelenítő hatása van a rák korai szakaszában diagnosztizáltak számára, az American Cancer Society szerint. Azonban az emberi vizsgálatokat vagy a klinikai vizsgálatokat a Kochumba tea megelőzésére vagy rákbetegségre gyakorolt ​​hatékonyságát illetően nem vizsgálták az Egyesült Államokban.

Továbbfejlesztett emésztés

A fűszernövényben található antibakteriális tulajdonságok segíthetnek megnyugtatni az emésztési kérdéseket, például a hányingert és a helyreállítás megszüntetését, a székrekedés enyhítését, valamint az olyan állapotok javítását, mint a hasmenés és a gasztroenteritis, állapítja meg a LuxuryMagazine.org.

Vírusellenes tulajdonságok

A Kombucha tea összetevői azt is állítják, hogy vírusfertőzések, mint például a megfázás és az influenza, mint tea, és még a szemkörülmények, például a kötőhártya-gyulladás, amikor a szemet cseppekben alkalmazzák, mondja a LuxuryMagazine.org. A tea méregtelenítő előnyökkel is jár, ha mérsékelten veszik. A tea segíthet tisztítani a bőrt és csökkenteni akne és korpásodást, ha vizes lotionként alkalmazzák.