A legjobb napi ovulációs tesztek

Áttekintés

Az ovulációs tesztek lehetnek életvonalak a várandós párok számára. Egy nő a legtermékenyebb egy nappal azelőtt, és egy nappal az ovuláció után, a napi ovulációs tesztkészletek azt jelzik, hogy az ovuláció bekövetkezik-e. Vény nélkül kaphatóak gyógyszertárak nélkül, a legtöbb a leginkább 50 dollár alatt van.

Első válasz napi ovulációs tesztkészlet

Ez a készlet fel van szerelve, hogy nyomon követhesse az ovulációt 20 napig egymás után. Alkalmas azoknak, akik rendszeres vagy szabálytalan menstruációs ciklusban szenvednek. A készlet kimutatja a luteinizáló hormon szintjét (LH) a vizeletben, a hormon túlfeszülése azt jelzi, hogy a következő 24-36 órában valószínűleg ovulálódik. Az ovulációs készlet klinikai laboratóriumi vizsgálatokban 99% -os hatékonyságúnak bizonyult, a vizsgálat pontosságát befolyásolhatják egyes gyógyszerek és gyógyászati ​​állapotok. Pontosságának és könnyű használatának köszönhetően napi ovulációs tesztkészletként magasan értékelték.

Tiszta kék ovulációs teszt

A Clear Blue ovulációs tesztek és a Clear Blue digitális ovulációs tesztek a piac két legmegbízhatóbb ovulációs tesztjei. A vizsgálatok észlelik az LH túlfeszültséget, amely a menstruációs ciklusuk hossza alapján változik minden nőben. A vizsgálati eredményeket három percen belül, színes vonalak formájában szállítják. A digitális készlet ugyanolyan módon működik, kivéve, ha tesztcsíkot kell bedugni a próbatestbe, az eredmény a képen három percen belül megjelenik a kijelzőn. A Clear Blue ovulációs készletek több tesztcsíkot tartalmaznak, mint a versenytársak vezető márkák, és az eredmények gyors szállítása teszi az egyik legjobb ovulációs készletet.

Tiszta Blue Fertility Monitor

A Clear Blue Fertility Monitor a menstruációs ciklusának első napjára állítódik be, és értesíti Önt egy hatórás időtartamról, amelyben minden nap elvégzi a tesztet. A monitor felhívja Önt, hogy mikor helyezzen be vizeletmintát. Az eredményeket öt perc alatt jeleníti meg, tájékoztatva Önt, ha alacsony (nagyon kis koncepció esélye van), magas (megnövekedett esélye a fogantatásra) vagy csúcspontja (legnagyobb eséllyel a fogamzás) termékenységére. A termékenység monitor alkalmas azoknak a nőknek, akiknek a menstruációs ciklusa 21 és 42 nap között van. Bizonyos gyógyszerek és bizonyos egészségügyi feltételek alkalmazása hátrányosan befolyásolja az eredmények pontosságát. A termékenység monitorja tárolja az Ön személyes adatait, így nyomon követheti eredményeit, ez is az egyik legpontosabb monitor a piacon, így az egyik legjobb.

Ovulite

A ovulit egy nyál-alapú ovulációs napi teszt. A készlet tartalmaz egy mikroszkópot, amelyhez hozzáadódik a nyál. A nyál felépítésének biokémiai változásai a mikroszkóp alatt láthatók, a nyál páfrányok alakul ki, amikor ovulál. Javasoljuk, hogy a mikroszkóp használata mellett tüntesse fel a testhőmérséklet változásait is. Úgy tekintik az egyik legjobb ovulációs készletnek, mivel nincs szükség rendetlen vizeletmintákra, csak néhány csepp nyál.

A válasz készlet 20 tesztcsíkot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a vizsgálat megkezdését amint az időtartam véget ér. Könnyen használható, a teszt végét csak a vizeletbe mártja, és várjon öt percig. Ha két hasonló színű lila vonal jelennek meg a tesztvonalon és a vezérlővonalon, mint amennyit észleltél az LH túlfeszültségeden, ami a ciklus két legtermékenyebb napjának kezdetét jelzi. Ez az egyik legjobb az egyszerű értelmezése miatt.

Válasz Daily Ovulation Tracker