A legjobb szerves bőrápolási vonalak akne

Áttekintés

A legjobb organikus bőrápoló termékek a pattanásokhoz olyan gyártókból érkeznek, akik bizonyítékot szereztek a minőségről, a márka kiválóságáról és a pozitív fogyasztói visszajelzésekről. A Lavera, az Aveda és az eredeti kozmetikai termékek mind az iparági díjakat, mind a fogyasztói és fogyasztói magazinok pozitív értékelését élvezik. A szerves termékek mentesek a vegyi anyagoktól, az ásványolajoktól, a parabénektől, a szintetikus konzerválóktól és a mesterséges színektől. Az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia gyengéd tisztítószereket ajánl a pattanásos bőrre.

Lavera Faces Mint termékek

A Lavera a németországi Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen ökológiai minősítéssel rendelkezik. A BDIH a német iparágak és gyógyszeripari, egészségügyi és személyi higiéniai termékek és étrend-kiegészítők elsődleges szövetsége. Az ökológiai minősítés érdekében a gyártók termékeiket BDIH-hoz ajánlják tesztelés céljából. A Lavera Faces Mint termékek közé tartoznak a tisztító gél, az exfoliáns arcmaszk, a festék, a pattanó bot és a hidratáló arcfolyadék. Ezek olajmentesek, és a pórusokat célozzák meg a túlzott olaj- és faggyútermelés eltávolítására, ami az akne-akadémia szerint az akne okozója. Tartalmaznak teafa és menta olajokat is, amelyek antibakteriálisak és segítenek megelőzni a pattanásokat.

Az Aveda Külső Béke Acne Relief

Az Aveda termékeit szervesen termesztik és gyártják. Az Aveda 1978-ban alapította az olyan összetevőket, amelyek fenntarthatók és nem károsítják a környezetet. Az Aveda termékek 24 országban elérhetők a fodrászatokban: az Avenda Külső Békéjének Pattanás Relief vonalában amala, boswellia, citrom teafa, rózsa geránium, tamau, palmetto és szalicilsav található. A szalicilsav lelassítja a szőrtüszők sejtjeinek elöntését, ami segít a pórusok zömökmentes kezelésében. A Rose Geranium egy antibakteriális illóolaj, amelyet a National Cancer Institute szerint kezelnek. A Külső Béké akne vonal tartalmaz habzó tisztítószert, pattanáscsillapító krémet, pattanáscsökkentő párnákat, pattanásfoltot és hűsítő maszkot.

Eredeti Kozmetika tengeri vonal

Az eredeti kozmetikumok egy másik ökológiai vállalat, amelynek termékeit a BDIH tanúsítja. Az eredeti kozmetikumok egy holland vállalat, és az összes termék allergiás vizsgálat. A cég Sea Line tartalmaz akne termékeket: Holt-tengeri só, ásványi arcmosó, ásványi arcszín, nappali és éjszakai krém és javító krém. A pattanáskrémek aktív összetevője a szalicilsav, a tejsav és a Holt-tengeri sók. Az összetevők listája magában foglalja a faggyútermelés megnyugtatására és csökkentésére tervezett növényi termékeket is. A tejsav egy alfa-hidroxi-sav, amely hámlik és segít csökkenteni a pattanás hegesedését.