A legjobb cipő a fitnesz osztályok számára

Áttekintés

Támogatás, stabilitás és lengéscsillapítás a fitness cipő elsődleges célja, de a különböző tevékenységek különböző cipőket igényelnek. Például olyan futócipő, amely nem biztosít oldalirányú támaszt, nem alkalmas a nagy hatású aerobik oldalirányú mozgására. Továbbá, a futócipő fekete üvöltő talpa tartós csúszásjeleket hagyhat a szép, fából készült aerob padlón. A fitness cipőnek is támogatnia kell a lábának egyedi alakját, szélességét és térfogatát, de vigyázz, a fitness cipőgyártók hajlékonyabbak, mint a leginkább elkötelezettségük, fobikus jelentős másik. Minden évben új modellek érkeznek, és a régi modelleket elhagyják. Így ha a cipő illeszkedik, vásároljon extra párokat.

Aerobic cipők

Az Amerikai Akadémia Gyermek Sport Gyógyszerészet sürgeti a nagy hatású aerobic résztvevőket, hogy válasszon cipőt a megfelelő párnázás és a lengéscsillapítás. A nehezebb résztvevőknek extra párnázást igényelhetnek. Gyakran előfordul, hogy a sokszorosodás gyakran elsötétül. Ez a plantar fasciitishez vezethet, amely gyulladásos állapota a láb talpának. Az új cipők vásárlása drága, ezért fontolja meg a gélbetétek használatát. Az aerobic cipőnek oldalirányú hevedereknek kell lennie, és az oldalirányú támasztékkal elkeskenyednek, de ehhez rugalmasabbnak kell lennie. Tartsa a sarok egyik kezét, és csavarja a lábszárat oldalról a másikra. Fényviszonyokkal kell elmozdulnia. Aerobic cipők is használhatók lépésosztályok.

Tánc aerobic cipők

A Zumba, a latin tánc és a hip hop osztályokat forgó, csavaró és forduló mozgása jellemzi. A hagyományos aerobik cipő tapadós talpa túl sok súrlódást eredményez. Capezio most már egy sor jazz cipő. Több támogatást és párnázottságot biztosítanak, de a nonstick talpai lehetővé teszik, hogy az aerobik padlóján forgasson.

Beltéri kerékpározás

A speciálisan kialakított beltéri kerékpáros cipők csuklópántokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a lábát a pedálokhoz rögzítse. Ez biztosítja a lábát, amikor feláll a kerékpáron, miközben felemeli a felemelkedést, valamint nyomja le a pedálokat. A felhúzódó cselekvés rugalmasabbá teszi a lábizmokat, ezáltal a gyakran elmaradott görcsöket. A beltéri kerékpáros cipőknek könnyűnek és lélegzőnek kell lenniük.