A legjobb fagyasztott vegetáriánus ételek

Áttekintés

A fagyasztott élelmiszerek a vegetáriánusok számára értékes erőforrások, amelyek az étkezés megtervezéséhez különféle és kényelmesek. Mivel a frissen fogyasztott élelmiszereket hosszabb ideig tárolhatja, mint a friss élelmiszerek, elegendő választási lehetőséggel állíthatja be a fagyasztót, hogy hosszabb ideig készítsen különféle ételeket. Mivel a fagyasztás az adalékanyagok szükségessége nélkül megőrzi az élelmiszereket, a fagyasztott ételek lehetővé teszik a friss összetevők ugyanazon táplálkozási előnyeit.

Hús helyettesítők

Minél gyakrabban válasszon fagyasztott vegetáriánus ételeket, amelyeken minimális mennyiségű feldolgozás történt. A húspótlók jellemzően magasan feldolgozottak, de néha alkalmanként ezek az alternatívák a vegetáriánus étrendhez sokféleséget biztosítanak. A Morningstar Farms és a Boca Foods a legjobb táplálék- és ízanyag-hús helyettesítik a piacot. Az opciók közé tartozik a vega hamburger, a csirkemell, a csirkecsíkok, a kolbász, a bordák és a marhahús. A vegetáriánus húspótlókat gyakran a szója- vagy búzaproteinből, a tempeh vagy seitan néven is említik, a Vegcooking.com szerint. A legjobb fagyasztott hús alternatíva alacsony kalóriatartalmú és alacsony nátriumtartalommal, legfeljebb 150 kalóriát és adagonként 300 mg nátriumot tartalmaz.

Gyümölcsök és zöldségek

Bár a szezonban vásárol, friss termékeknek van értelme a vegetáriánusok számára, a fagyasztott gyümölcsök és zöldségek pedig kényelmes alternatívát kínálnak. A fagyasztott gyümölcsök és zöldségek ugyanolyan egészségesek az Ön számára, mint a friss fajták, az Egészségügyi Kastély honlapja szerint, és sokkal tovább tartanak. A legjobb lehetőségek azok, amelyeknek a legkevesebb adalékanyaga van, például a Pictsweet és a Cascadian Farm márkák által forgalmazott fajták, amelyek gyakran felsorolják a megjelölt gyümölcsöket vagy zöldségeket, mint az egyetlen összetevőt. A fagyasztott zöldségek, mint a brokkoli, a kukorica, az okra és a vegyes fajták ideálisak kevert krumplik vagy levesek számára, vagy gőzölhetőek és fűszerezhetők az egészséges ételhez. Adjunk hozzá fagyasztott gyümölcsöket a finompék és az egészséges desszert receptekhez.

Komplett étkezés

A fagyasztott vegetáriánus ételek kényelmesek, de győződjön meg róla, hogy egészséges választásokat hoz. Az Amy’s Kitchen számos, egészséges vegetáriánus ételt kínál, amelyek a legtöbb szupermarketben kaphatók. A legjobb fagyasztott ételek friss összetevőkből készülnek, és nincsenek adalékanyagok és tartósítószerek. Más márkák vásárlásakor olvassa el az összetevők címkéjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a főétel vegetáriánus. A képek és az ételek neve félrevezető lehet. Ellenőrizze a táplálkozási címkét a kalória, a nátrium és a zsírtartalom adagonként. A legjobb fagyasztott vegetáriánus ételek alacsony a nátrium és a zsír, és nem több, mint 400 kalória adagonként.