A legjobb működő szőrtelenítő krém termékek

Áttekintés

A szőrtelenítő krém termékek szőrtelenítőként ismertek, amelyek vegyszereket használnak, hogy megszabaduljanak a hajfelszín alatt lévő hajszálaktól. A különböző termékek a legjobban a test különböző területein működnek, ezért fontos, hogy először alkalmazzuk a terméket egy kis területen, hogy teszteljük az allergiát. A szőrtelenítésről szóló cikkekben a “Allure”, a “Cosmopolitan” és a “Marie Claire” elnevezést választják a leghatékonyabb szőrtelenítő krémekhez az arcod, a test és a lábak számára.

Teljesen csupasz, teljesen elfogyasztott hajvesztő krém

Az arcszőrzet kellemetlen terhet jelenthet, különösen akkor, ha nő vagy. Elszívhatja az arcszőrzetet, de ez okozhat pirosságot, és gyakran fájdalmas. Ehelyett az “Allure” azt javasolja, hogy szőrtelenítő krémet használjon, mint a Teljesen meztelen, teljesen eltűnt hajvesztő lotion. Ez a krém tartalmaz A és E vitaminokat, hogy hidratálja és megnyugtassa a bőrt, csökkentve az irritáció mértékét. Folyton habszerű, és tartalmaz egy kaparót az eltávolításhoz, ami azt jelenti, hogy nem kell a krémet a kezébe kapnia. A cég büszkélkedik, hogy ez a krém kellemes illatú is lesz, ellentétben más szőrtelenítőkkel, amelyek összetevői gyakran okozzák öket, mint a kén.

Veet Spray-On szőrtelenítő krém

Véletlenszerű hajfoltok szétrobbanhatnak egész testében, beleértve a gyomrot is. A “Cosmopolitan” bosszantó csík eltávolításához javasoljuk, hogy Veet Spray-On szőrtelenítő krémet használjon. A cég azt állítja, hogy a termék spray-on felhordó alkalmazása megkönnyíti a krém bőrre jutását, és azt állítja, hogy nem kell dörzsölni a krémet, vagy az ujjaival elszórni. Ez a termék ígéri, hogy nem csak a haját kevesebb, mint öt perc alatt távolítja el, hanem hogy a bőre simább és lágyabb lesz, mint korábban. Kétféle formában van: egy a száraz bőrre, amely shea vajat és liliomot tartalmaz, hogy a bőréhez hozzáadott hidratáció és az egyik érzékeny bőr, amely nyugtató összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera és az E-vitamin. A termék tartalmaz egy spatulát is, A krém és a nem kívánt hajad.

Nair Sensitive gél krém lábakhoz

A finom, hajmentes lábak mindig kellemesek, különösen a nyári hónapokban, amikor fürdőruhát vagy rövidnadrágot viselsz. A “Marie Claire” hatékony szőrtelenítő krémet javasol a Nair Sensitive Gel Cream for Legs számára. Ez a termék az érzékeny bőrű emberek számára készült, és ígéri, hogy finoman kezeli a bőrét, miközben eltávolítja a nem kívánt hajat körülbelül három perc alatt. Mind a hidratáló, mind a hámlasztókat tartalmazza, hogy lágyítsa és nyugtassa a bőrt, valamint hogy hatékonyabb legyen a szőrtelenítés. A vállalat azt állítja, hogy ez a krém elhagyja bőrét a selymesebb és élénkebb megjelenést, és hogy a hajmentes eredmények hosszabbak lesznek, mint a borotválkozásnál.