A legjobb edzéses videók

Áttekintés

A lépéses aerobik már a nyolcvanas évek óta létezik. Ez eltér az aerob testmozgás más formáitól, mivel magában foglalja az emelt platform vagy az aerob lépés használatát. A magasságot az egyéni igények kielégítésére lehet beállítani úgy, hogy a lépcső alatt beemeljük a felszállókat. A lépés aerobik – az oktató Gin Miller ázsiai gyermeke – gyorsabban emeli fel a pulzusszámát, mint a hagyományos, kis hatású aerobik, és javítja az alsó testformálódást. A legjobb lépés az aerobik edzés DVD-k hatékonyak, biztonságosak, szórakoztatóak és egy jól tájékozott, motiváló oktató vezet.

Gin Miller mindenki lépései

Ez a kezdő szintű edzés alapvető koreográfiát tartalmaz. Gin Miller, a lépés aerobik feltalálója vezeti ezt a videót. Az IDEA Health and Fitness Association weboldalán megjelenő cikkben Miller szerint az “Everbody Steps” egy top eladó. Ez egy szilárd, teljes bevezetés a lépéses edzésekre. Élvezed a zsírt, miközben megtanulod a Miller egyik alapadatait, az ÉV IDEA oktatóját 12 éves tapasztalattal. Miller érthetővé teszi a mozdulatokat, és elmagyarázza a közös lépés-aerob terminológiát a laikusok szempontjából. A videó hat különálló szegmenssel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy saját tempójában haladjanak előre, és amikor csak akarják, abbahagyják. Az edzés a legegyszerűbb lépésekkel és a legegyszerűbb mintázatokkal kezdődik, és a klasszikus lépés-aerob kombinációkba, például az átjárókba, a fordulatokba és az átmenetekbe lép.

Patrick Goudeau’s Step Up

A “Fitness” magazin szerkesztői ezt az edzés DVD-t választották a “Legjobb Burning Fat” kategóriába. Ez a 60 perces edzés a fejlett gyakorlóknak és összetett, de alacsony ütemű lépéskombinációknak készült. Bár a tempó és a minták nagyon nehézek, Goudeau mindent megtesz, hogy segítsen lépést tartani. Személyiségének ez teszi élvezetes, szórakoztató edzést. Egyszerű ritmusú, nyolc számjegyű alapmozgással kezdődik, és megismétli, hogy szilárd alapot biztosítson az alapul szolgáló kombinációnak. Aztán rétegezi a koreográfiát, hozzátéve a mozdulatokat, mint a köröket, az oszlopokat és a mambókat. Az egyszerűen követhető mozgásokat összetett lábmintákkal keverik össze. Szerencsére mindig van egy személy a videóban, amely könnyebb, módosított változatot mutat.

Kari Anderson Hot Steps

Középhaladó és haladó gyakorlókhoz tervezett edzés DVD több mint 40 perc intenzív, szív-szivattyúzású kevert ütésű aerobikot tartalmaz. Kari Anderson vezeti ezt a gyors tempójú edzést, amely magában foglalja a minden idők kedvenc kombinációját. A mozdulatok összetettek és kissé táncosak, de Anderson cuing kiváló. Ez mind energizáló, mind kihívást jelent. Minden egyes kombináció az eredeti minta változatával tanít. Például ragaszkodhat az alapvető V lépcsőhöz, vagy haladhat előre, amikor egy kettős fordulatot tesz, majd egy lépéssel felfelé lép. A “Better Homes and Gardens” című 2005. februári edzés DVD-s értékelése szerint ez az edzés magába foglalja a szórakoztató, klubos jellegű zenét latin ízzel. Sokféle változatot és kihívást jelent a lépéses aerobik bhaktainak, akiket a tipikus lépcsőzetes, lelépő kombinációknak unszolni.