A legjobb fehérje rudak

Mérlegsávok

A fehérje rudak az étkezési csere típusú termékek. A rendszeres energiacsíkokkal ellentétben magasabb a fehérje, alacsonyabb a szénhidrátokban és hozzáadott cukrot. Általában a testépítők és a sportolók felé értékesítve, a fehérjebárok néhány előnyt kínálnak. Gyors táplálékforrást biztosítanak (általában vitaminokkal és ásványi anyagokkal kiegészítve) egy külön csomagolt, kényelmes csomagban. Jobb választási lehetőség, mint az étkezések elhagyása, de mérsékelten kell enni, mivel nem biztosítják a minőségi táplálkozást, amely az egész élelmiszer fogyasztását eredményezi.

Tiszta fehérjebárok

A “fogyasztói jelentések” szerint a fehérje sávja alacsony minőségű fehérjeforrások – például kollagén vagy zselatin helyett – kiváló minőségű forrásokból, például tejből (savó vagy kazein), tojásból vagy szójából származik. Azt is zsírvezéreltnek kell lennie – nem az összes kalóriatartalom 35 százaléka a zsírból, és a teljes kalóriatartalom 10 százaléka a telített zsírból, az amerikaiak táplálékkal kapcsolatos irányelveinek megfelelően. Mind a “Consumer Reports”, mind pedig a BodyBuildingforYou weboldal a Balance barátait ajánlja a legjobb, magas fehérjetartalmú, közepes szénhidrát-választéknak. Az egyensúlyi rudak kiváló minőségű fehérje keveréket kínálnak, amely szójafehérje-izolátumból, kalcium-kazeinátból, pirított szójababból és savófehérje-koncentrátumból áll. Az egyik bár 190 kalóriát, 6 g zsírt (1,5 g telített), 14 g fehérjét, 22 g szénhidrátot, 17 g cukrot és 2 g étkezési rostot tartalmaz. Bár némileg magasabbak a cukroknál, mint más márkák, ízletesebbek, mint sok más rúd (valamivel olyan, mint a Snickers bár), és kínálnak néhány diétás rostot.

Kerülő barlangok

A Worldwide Sport Pure Protein bárok az 5 legjobb kóstoló fehérjebár egyikeként ajánlottak a kiegészítők, magyarázó weboldal egyikeként, és az AskMen.com webhely 10 legfontosabb eleme. Magas fehérje van, alacsony vagy közepes szénhidráttartalmú és alacsony cukrok, így ideálisak a súlyos és súlyos súlyemelőket megelőző vagy utáni edzéshez. A Pure Protein bárok kiváló minőségű tejsavóproteint és vonzó ízeket kínálnak – részben azért, mert a sok más energia és fehérje sávban a csokoládé bevonat valódi csokoládé, nem pedig hamis viaszos keverék. Az átlagos Pure Protein bár körülbelül 200 kalóriát, 30 g fehérjét, 10 g szénhidrátot és 5 g zsírt tartalmaz, és cukoralkoholokkal édesítve. A mesterséges édesítőszerekkel ellentétben a cukoralkoholok kevés kalóriát, de kevesebbet, mint a cukor, és szerény hatást gyakorolnak a vércukorra. Ezenkívül a cukoralkoholok nem járulnak hozzá a fogszuvasodáshoz (üregek).

A Detour Protein Bars by Next Nutrition tartalmaz egy kiváló minőségű savóalapú fehérje keveréket is. Ez a fehérje sávja gazdag kalóriákban (elég ahhoz, hogy valóban helyettesítse az étkezést), szénhidrátokat és fehérjéket, de alacsonyabb a cukor. Ez a bár a legjobb azok számára, akik komoly, hosszabb időtartamú kalóriaégető és izomépítő edzésekben vesznek részt. A további szénhidrátok gyorsan felszabaduló energiát biztosítanak. A BodyBuildingforYou.com weboldala 10-ből 9-ből jutott el ezekből a fehérjebárokból. Különösen jól érezték az ízt, a textúrát, a nedvességet és a rágcsálást. Átlagosan egy bár körülbelül 330 kalóriát, 30 g fehérjét, 32 g szénhidrátot, 10 g zsírt (6 g telített, nem transzzsírsav) és 11 g cukrot biztosít. Ezek a táplálék szálak jó táplálékforrása, amely kb. 4 grammot tartalmaz barnánként, valamint kalciumot, és megfelel az ajánlott napi érték (DV) mintegy 15 százalékának.