A legjobb gyakorló DVD az időseknek

Áttekintés

A testmozgás segíthet nekünk abban, hogy erősek maradjunk, amikor öregszünk. A testmozgáson keresztül történő építés segíti a testösszetételt, az izomzatot, az állóképességet, az egyensúlyt és a koordinációt. Emellett a testmozgás csökkenti bizonyos betegségek kockázatát. Különféle videókat használhat az otthoni gyakorláshoz. Az edzésprogram megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Senior Fitness: Könnyű

Ez egy alapvető erőképző videó, amely olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek biztonságosak és hatékonyak. A rutin lehet állni vagy ülni egy székben, így elfogadható minden korosztály és szint. Szüksége lesz egy vagy két súlyzót, 1 és 5 font között. Az oktató két, egy fényt és egy mérsékeltet ajánl, ezért bizonyos gyakorlatokon kihívást jelenthet. Ez az egyszerűen követhető videó 50 perc.

Leslie Sansone: aktív felnőtt

Leslie Sansone, a Walk at Home oktatója és alkotója, egy vagy két mérföldes otthoni séta vezetésével gyakorolhatja gyakorlóit. Alapvető mozdulatokat tanít, amelyek zenére vannak állítva, így az edzés egyenértékű a lépések számával, ha szabadtéren járna. Megállíthatja az edzést egy mérföld után, vagy folytathatja a második mérföldet. A videó mérőeszközzel a televízió képernyőjén megjelenik a megtett távolság. Az egy mérföldes séta kb. 12 percet vesz igénybe, és a két mérföldes séta 23 perc.

Jóga az időseknek

Ez a videó két edzést kínál: egy reggel és egy esténként. A reggeli videó célja, hogy energizáljon, míg az esti videó a relaxációra koncentrál. A mozgások könnyen követhetők. A jóga az időseknek segíthet a rugalmasság, az erő és a testfelismerés javításában. Minden edzés 51 perc.

Gyakorlat: A National Institute of Aging című videója

Ez a videó, amelyet az Egyesült Államok Nemzeti Ideggyógyászati ​​Intézete hoz létre, az erő, az egyensúly és a rugalmasság javítására összpontosít. Az edzés könnyen követhető, és le lehet állítani vagy állni. Az oktató világosan magyarázza az összes gyakorlatot. Könnyű súlyok szükségesek. Válasszon olyan súlyt, amelyet könnyedén fel lehet emelni az utolsó néhány ismétlésig. Ez a videó 41 perc.