Bőrápoló krémek, amelyek behatolnak

Alfa-liponsav

Az öregedő bőr általában ráncosodik, és köszönhetően nagyrészt a bőrrögzítő szálak kollagénnel és elasztinnal történő lecsökkenéséhez. Nincs hiány a krémek, szérumok és hidratálók, hogy ígéret, hogy törölje vonal és húzza a bőrt. Az öregedésgátló krémek nem képesek az arcfelhajtó eredményeit. Néhány termék azonban bejuthat a bőrbe, és hatékonyan csökkenti az öregedés jeleit, jegyzi meg az American Academy of Dermatology.

C-vitamin krémek

Az alfa-liponsav egy nagyon erős antioxidáns, amely segít megelőzni a bőr károsodását, miközben megfordítja a múlt károkat, a Cleveland Clinic szerint. Az alfa-liopinsav képes elérni a sejt minden részét, mert vízben és olajban is oldódik. Az alfa-liposav elősegítheti a finom vonalak lágyulását és fiatalos fényt kölcsönöz a bőrnek. Emellett fokozza az antioxidánsokat, mint más vitaminok, mint például a C vitamin.

Hialuronsav

A C-vitamint vagy aszkorbinsavat tartalmazó anti-aging krémek elősegíthetik a kollagén termelést, a University of Maryland Medical Center (UMMC) szerint. Aktuális C-vitamin termékek segíthetnek a bőr szilárdságának javításában, a ráncok csökkentésében és a bőr lágyulásában.

Réz Peptidek

A hialuronsavat néha olyan öregedésgátló termékekben találja meg, amelyek C-vitamint is tartalmaznak, hogy segítsenek a terméknek áthatolni a bőrön, a Cleveland Klinika szerint. A hialuronsav természetes módon előforduló anyag, amely segíti a bőr és egyéb szövetek kenését és párnázását. Ahogy a korai hialuronsav fokozatosan elpusztul. A hialuronsavat tartalmazó termékek általában a ráncok enyhítésére használatosak.

tretinoin

A réz peptidek segíthetnek a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelésének elősegítésében, a Cleveland Clinic szerint. A réz minden elemben található nyomelem. A helyi készítményekben apró, peptidként ismert fehérjefragmensekhez keveredik, a réz peptidek gyakran segítik a bőr lágyulását és szigorítását időben, mint más bőrápolási termékek.

Az csak receptre ható tretinoin, a Retin-A márkanév az A-vitamin származéka. A Tretinoin az egyetlen helyileg alkalmazott kezelés, amelyet az FDA jóváhagyott az UMMC szerint a napfény károsodásához vagy fotózáshoz. A tretinoin stimulálhatja a kollagén termelést és csökkenti a bőr érdességét , Ráncok és életkorok. Néhány hónapig eltarthat a tretinoin hatása.

Hidroxi-savak

Az alfa- és béta-hidroxisavak lágyítják a bőrt és eltávolítják a régi, elhalt bőr felső rétegét a MayoClinic.com szerint. A glikolos és szalicilsav tartalmú termékek elősegíthetik a sima, egyenletesen színezett bőr növekedését.